Unitati pentru pardoseala

Unitatile pentru pardoseala se potrivesc perfect cu mediul ambiental si decoratiunile interioare. Acestea ofera aer curat si proaspat asigurand un inalt nivel de performanta atat in racire cat si in incalzire si in purificarea aerului.

Sistemul PLASMA de purificare a aerului

Sistemul PLASMA de purificare a aerului indeparteaza germenii microscopici si praful, astfel eliminand mirosurile neplacute si previne reactiile alergice. Aceasta operatie poate fi folosita pentru purificarea aerului chiar daca functia de racire este oprita.

Reduce praful

Particulele de fum (de la 5 tigari) dintr-o camera sigilata vor fi inlaturate de catre sistemul PLASMA LG de purificare a aerului.

Dezodorizare Unitatea LG Plasma va indeparta eficient concentratiile de fum de tigara. Aceasta functie a fost testata in Corea si in Japonia.

Optiunea Anti-Algergeni In testele clinice, Unitatea LG Plasma a obtinut un raport satisfacator de 82% la testarea impotriva alergeniilor. Evaluat de catre CSIRO Australia (DBCE Doc 98/204), testat de catre Institutul Coreean de Cercetare pentru Alimentatie, de Centrul Japonez pentru Mediul inconjurator si Colegiul de Medicina yonsei (laborator de cercetari pentru Alergie).

Filtru Antibacterian

Filtrul antibacterian indeparteaza particulele de praf si opreste proliferarea bacteriilor, creand o atmosfera interioara sanatoasa.

 

Refulare pe patru directii (P03AH/P05AH)

Aerul cald sau rece poate fi distribuit in mod egal in intreaga camera cu ajutorul functiilor de ventilare. Fluxul de aer va fi trimis in 4 directii.

Panoul cu functii tactile

Blocarea accesului copiilor

Aceasta functie previne accesul copiilor la comenzile unitatii interioare. Toate butoanele unitatii interioare pot fi blocate astfel incat unitatea sa fie controlata doar din telecomanda. - Toate butoanele din panoul cu functii tactile vor fi blocate. - Unitatea poate fi controlata doar din telecomanda.

Functionare cu tubulatura (doar pentru P08AH)

In functie de marimea si forma camerei, daca unitatea instalata este de tip tubulatura, aerul din camera se va raci mai repede si in acelasi timp se va economisi energie.

Depozit Instarom
S.C. Instarom Instalatii Romania S.R.L.
Nr. ord. Reg. com./an: J40/22652/1992
Cod inregistrare fiscala: RO359153
Sediu: Bucuresti, str. Pascal Aristide, nr. 1, sector 3
Cod IBAN: RO68 BPOS 8100 2697 552 ROL 01
Banc Post sucursala Cosbuc.
Cod IBAN: RO59 TREZ 7005 069X XX00 2692
Trezoreria Municipiului Bucuresti
Adresa:
Str. Pascal Aristide, nr. 1, sector 3, Bucuresti
Tel/fax: 021-326.22.10, 021-326.22.20, 021-326.22.30
email: contact@instarom.ro