Unitati interioare

Sistemele Multi Split LG sunt alcatuite din 2 sau mai multe unitati interioare conectate la o singura unitate exterioara. Astfel, se formeaza un sistem eficient care permite economisirea energiei, instalarea usoara si simpla, si conectarea la diverse tipuri de unitati exterioare, facilitand instalarea.

Sisteme Multi Split

Modele pentru montare pe perete

Sistem de filtrare in 4 trepte

Filtrarea

Particulele de praf ce plutesc in aer sunt absorbite in echipamentul de climatizarezare si sunt prinse in filtrul de aer.

Filtru pentru virusi

Filtrul contine enzime care distrug agentii alergeni, particulele de apatita, si liantii organici / anorganici care se ataseaza de acesta. Cand aerul trece prin filtru, elementele alergene sunt captate de acesta si, ca niste perechi de foarfeci mici, decupeaza proteinele continute de particule, dezactivand si efectul alergen.

Dezodorizarea

Filtrul Plasma va elimina germenii prin arderea particulelor microscopice de praf prin campul electric (brevetat).

Filtrul triplu

Filtrul triplu este alcatuit din 3 straturi specializate care au rolul de a reduce simptomele asociate diversilor compusi organici, inclusiv formaldehide. Filtrul are capacitatea de a elimina mirosurile nedorite, creand o atmosfera mai agreabila.

 • Filtrul rosu elimina mirosurile din viata de zi cu zi, precum mirosul de peste, fum, mancare.
 • Filtrul negru indeparteaza mirosurile de la materialele de constructii, precum formaldehida.
 • Filtrul albastru indeparteaza mirosurile de la substantele chimice precum vopseaua proaspata.
  1. Filtrul indeparteaza mirosurile de la materialele VOC care contin substante chimice (carpet, vopsea, substante de curatare, mobila, etc.) (VOC = Substante chimice organice volatile)
  2. Filtrul pentru formaldehide reduce cantitatea de formaldehida, care este cauza principala a sindromului "Casa-Nouă". Previne aparitia dermatitei, stariilor de voma si a pneumoniei.
  3. Filtrele contra mirosurilor obisnuite elimina neplacerea cauzata de acestea si simptomele asociate acestora, migrena si oboseala cronica.

  Eliminarea

  Particulele de parf sunt arse si eliminate cand sunt prinse in campul electric.

  Filtrul de plasma

  Sistemul de purificare a aerului cu plasma a fost dezvoltat de catre LG nu numai pentru reducerea particulelor microscopice de impuritati si de praf ci si pentru a elimina bacteriile, firele de praf sau de blana de animale de companie, cu scopul de a reduce simptomele de alergie si de astm.

  Auto-curatare

  Unitatea de climatizare se curata automat pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor.

  Auto-curatare

  Principala cauza a mirosului generat de echipamentele de climatizare o reprezinta mucegaiul si bacteriile formate in schimbatorul de caldura. Functia Auto-curatare usuca schimbatorul de caldura, prevenind acumularea de mucegai si a bacteriilor, reducand astfel mirosul neplacut si scutinduva sa curatati frecvent aparatul.

  Evaporatorul este uscat cu un curent usor si silentios de aer, care indeparteaza restul umezelii. Apasati "Auto Clean" (Curatare automata) si functia va actiona dupa operatia de racire.

  Este eliminata inca o data sursa de mucegai cu sistemul Neo Plasma Plus. In 30 de minute, functia "Auto Clean" usuca partea interioara a unitatii interioare a echipamentului de climatizare.

  Unitati montate pe perete

  Instalare usoara

  Instalare rapida si usoara

  Instalarea clamei pentru suport

  Instalati clama pentru a facilita instalarea

  Spatiu mai mare pentru cabluri

  Spatiul mai mare pentru cabluri faciliteaza instalarea

  Schimbarea imaginilor

  Acum nu mai trebuie sa vi se spuna cum ar trebui sa arate un aparat de climatizare. Datorita revolutionarului sistem creat de LG, echipamentul ArtCool permite schimbarea fotografiilor. Puteti schimba aspectul aparatului in functie de preferinte.

  Imaginile pot fi schimbate oricand doriti cu propriile imagini

  Depozit Instarom
  S.C. Instarom Instalatii Romania S.R.L.
  Nr. ord. Reg. com./an: J40/22652/1992
  Cod inregistrare fiscala: RO359153
  Sediu: Bucuresti, str. Pascal Aristide, nr. 1, sector 3
  Cod IBAN: RO68 BPOS 8100 2697 552 ROL 01
  Banc Post sucursala Cosbuc.
  Cod IBAN: RO59 TREZ 7005 069X XX00 2692
  Trezoreria Municipiului Bucuresti
  Adresa:
  Str. Pascal Aristide, nr. 1, sector 3, Bucuresti
  Tel/fax: 021-326.22.10, 021-326.22.20, 021-326.22.30
  email: contact@instarom.ro