Unitati de tubulatura mascate in plafon

Montat in plafon, aparatul de aer conditionat de tip Duct type (tubulatura) este adecvat pentru aplicatiile care necesita climatizare pe fiecare nivel cu multe incaperi sau holuri, cum ar fi restaurante, sali de concert sau hoteluri. Instalarea nu este afectata de amplasarea sistemelor de iluminat sau de structura incaperii, iar renovarea interioara este facilitata de instalarea mai multor grile de ventilatie.

E.S.P.: Presiune statica exterioara

Debitul de aer si nivelul de zgomot sunt mentinute la valorile de referinta indiferent de schimbarea presiunii statice exterioare. Puteţi sa:

 • optimizati lucrarile de instalare a traseelor frigorifice
 • mentineti capacitatea si nivelul de zgomot conform preferintelor
 • reduceti numarul de modele.
 • Control zonal automat

  Aceasta functie poate fi utilizata pentru a regla functionarea aparatului de climatizare, in cazul in care fiecare zona (maxim 4 zone), dispune de un termostat si un anemostat autoreglabil separate. Specialistul in materie de echipamente de climatizare va poate oferi asistenta in cazul in care doriti sa instalati un aparat cu un debit de aer variabil in locuinta/biroul dumneavoastra, precum si o oferta de pret pentru instalare (care include termostatele si anemostatele de reglaj).

  Pompa de condens de mare capacitate

  Pentru locurile in care scurgerea gravitationala nu este posibila se poate monta ca accesoriu o pompa de condens. Aceasta poate pompa pana la o inaltime maxima de 700 mm si reprezinta solutia ideala pentru eliminarea condensului din unitatea interioara.

  Functionare silentioasa si intretinere facila

  Ventilatorul cu lamele de plastic si carcasa cu greutate redusa a aparatului de climatizare asigura o functionare silentioasa si faciliteaza operatiile de service. Noua carcasa a ventilatorului este usor de demontat pentru a facilita operatiile de service si de intretinere. Motorul ventilatorului poate fi indepartat fara a fi necesara indepartarea intregului ansamblu al ventilatorului.

  Utilizatorul poate seta aparatul sa functioneze dupa un program saptamanal, programand momentele de pornire si de oprire ale acestuia. * Unitatea interioara se va porni pe temperatura dorita, iar tastele pentru setarea temperaturii pot fi utilizate pentru a seta temperatura curenta sau pentru a preseta temperatura. (Temperatura: 18ºC~30ºC) * Daca temperatura dorita nu este setata, cand unitatea este pornita aceasta va trece pe temperatura setata la operarea anterioara. *Este posibila setarea de 4 ori pe zi dar PVRCUSZ0 poate fi setat o singura data.

  Telecomanda PQWRHDFO va fi oferita pentru celelalte modele Inverter standard.

  Depozit Instarom
  S.C. Instarom Instalatii Romania S.R.L.
  Nr. ord. Reg. com./an: J40/22652/1992
  Cod inregistrare fiscala: RO359153
  Sediu: Bucuresti, str. Pascal Aristide, nr. 1, sector 3
  Cod IBAN: RO68 BPOS 8100 2697 552 ROL 01
  Banc Post sucursala Cosbuc.
  Cod IBAN: RO59 TREZ 7005 069X XX00 2692
  Trezoreria Municipiului Bucuresti
  Adresa:
  Str. Pascal Aristide, nr. 1, sector 3, Bucuresti
  Tel/fax: 021-326.22.10, 021-326.22.20, 021-326.22.30
  email: contact@instarom.ro